welcome back!!


Assalamualaikum w.b.t
alhamdulillah syukur atas nikmat kurnianNya.. hahhaa dah lama sangat tak update blog... maaf nah..last update tahun lepas bulan 3 tak silap..



gambar usim tercinta!


ok untuk pengetahuan sekarang memang agak sibuk sikit sebab sem yang sangat padat.. banyak sangat kejaaa... liyana belajar mana? haaa!! liyana sekarang belajar di Universiti Sains Islam Malaysia.. a.k.a USIM.. kat mana tu? nilai negeri sembilan. dalam kos (tamhidi)asasi sains dan teknologi..alhamdulillah dapat jugak masuk U eh..walau result spm ku tak lah gempak mana..alhamdulillah..

so,untuk post kali ni x tau nak update apa memandang kan dah lama sangat tak menaip.. tapi kalau korang nak tau pengalaman liyana kat sini.. boleh..boleh nanti liyana balas untuk next entry ok? banyak sangat pengalaman walau liyana kat sini baru 7 bulan.. jumpa orang macam ni macam tu.. tapi apa orang kata bila masuk U ni kita kena pandai lah bawa diri ..kawan yang macam mana yang kita pilih itu yang akan mempengaruhi kita.. 

ok setakat ni saja coretan kali ini ..in sha Allah kalau ada kesempatan next entry liyana cerita sikit pengalaman yang tak seberapa ..mana nak tau boleh bagi idea sikit untuk adik2 yang baru lepas spm nak isi UPU nanti kan? 

wallahu a'lam
Assalamualaikum

0 org bersuara!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia