Result SPM 2015!!


Assalamualaikum.. w.b.t..dari iman/liyana
sahabat-sahabat..liyana a.k.a iman sebenarnya takut sangat..siapa tak takut Result SPM akan keluar tak lama lagi..
Iman SPM candidate tahun lepas..iman Sekolah di SMKA Sheikh Abdullah Fahim, pulau pinang..
banyak yang iman belajar dengan kawan-kawan..sahabat-sahabat..Allahu.. rindu sangat mereka..

3 Mac 2016 ni iman kena sekali lagi jejakkan kaki di bumi barakah SMKA Sheikh Abdullah Fahim.. atau nama dahulnya SMKA Nibong Tebal.. hati ni hanya Allah yang tahu.. betapa risau .. Iman mungkin boleh redha dengan result iman.. tapi?? orang sekeliling mesti akan tanya result iman.. Ya Allah berikanlah aku kejayaan yang cemerlang.. iman ambil 11 subjek.. dan semestinya iman nak 11A+..Amin ya raabb..


iman harap result iman macam result yang kat atas ni..Amin.. 
sahabat-sahabat blogger yang amat iman sayangi..buat kali ini iman mohon jasa baik sahabat.. jika tak keberakatan doakan Nurul Liyana Syafiqah Bt Zulkiffli  mendapat 11A+ dlam SPM.. Amin.. 
terima kasih sahabat~
semoga sahabat-sahabat yang mendoakan beroleh barakah dan rahmat- Nya.Amin..

#thinkpositivetoALLAH
#Alhamdulillah
#SYUKUR
~Beautiful Of Iman~

4 comments:

najwa zahid said...

insyaAllah. skuat mne kita usaha, sebanyak tu yg kita dpt hasilnya. tp kalau xdpt apa kita nak, redha dan ambil pengajaran

siti raihana said...

insya Allah,,result batch 98 terbaik!!

muhammad syahmi said...

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Wanie Seuk said...

berserah pada ALlah je yang mampu masa tu. Saya pun SPM2015... Harapkan 8a+, tapi tak ada rezeki... Sedih memang sedih tapi kita kena redha... pasti ada yg lebih baik untuk kita

http://wanieseuk.blogspot.my/2016/03/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia