Tune Talk.. Top up tanpa GST!!


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah ..hari ni iman nak kongsi satu bisnes...bisnes ni mudah sangat-sangat...tersangatlah mudah..
korang boleh duduk saja ja lepas ni..tapi sebelum berjaya kena usaha lah..sikit je..tak susah pon siries..
kalau korang buat bisnes ni betul-betul..insya Allah income dia boleh mencecah 5 ke 6 angka sebulan!!

bisnes apa erk??
ok first iman nak tanya sapa kat sini tak pakai fon??? ada??
ada tapi beberapa ja orang tak pakai fon betu tak??
ok setiap orang yang pakai fon mesti akan top up right!!



untuk pengetahuan semua tahun 2016 ni setiap kali kita top up kalau guna maxis, celcom, digi , u-mobile dll..akan kena GST..kalau top up RM 10 tak dapat 10 tapi dapat RM9 ..something like that kan!!

kelebihan tune talk!!1) ok tapi dengan tune talk korang topup RM 30 dapat kredit 30 tanpa potong untuk GST..
2) korang top up RM 30 korang dapat internet FREE!!!! 1 GB...tak potong kredit ok!
3)kalau korang top up RM 50..dapat free kredit RM 20 ringgit lagi so jadi..RM 70 kredit kita ada..
4)korang dapat insurans bernilai RM 100,000..
5)korang setiap kali top up akan dapat income..cash back kat korang 3% dari nilai top up..
6) kalau ada orang masuk bawah korang ..korang dapat income dari diorang jugak setiap kali diorang topup..







huh!!

banyak lagi kelebihan tune talk ni... kalau korang nak tau lebih lanjut pm iman di 
013 4385288..
insya Allah iman cerita lebih lanjut..

kita orang islam, nak bantu orang islam..kita buat kita dapat..just simple bisnes but give more benefit..

daftar hanya RM90..sepanjang hayat

0 org bersuara!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia