"Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah..iman nak join segmen lagi... sambil-sambil cuti ni lah nak join pun..nanti dah sibuk..kan!!

"Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake"


..ok segmen ini di anjurkan oleh LISSA..
ini blognya..
bagi iman...
blog lissa ni kemas.. tersusun..iman suka...kalau buka tak loading lambat..good!!
lagipun bagi iman semua ok ja.. sebab lissa guna tema pink kelabu..itu warna favourite iman...
tiada apa-apa masalah..bagi iman dah ok semuanya... lain mata lain pandangan..ye idakkk!!

jom join segmen ni dan follow ownernya sekali..
~Beautiful Of Iman~


8 org bersuara!!:

emalin mohd said...

Assalamualaikum..
Pink dan kelabu memang nampak cantik

Melissa Muklis said...

Assalammualaikum, terima kasih Iman sudi join segmen Lissa! nanti Lissa review ya. :D

Semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

Syaza Raihanah said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Farahain ZFA said...

hai , ain datang dari segmen yang sama .

Karimah Zulkafali said...

Singgah :)
http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Nabilah Nor Azman said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

SITI SORFIENA SYASHA said...

Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia