Segmen Pencarian Bloglist 2016 by LE.JH


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. iman dah SEMINGGU tak bukak blog.. alahai.. rindu rasanya.. iman dh start sibuk balik..
ritu iman kata iman kerja kan!!.. hah.. iman dah berhenti..sebab apa?? iman sambung STAM(sijil tinggi agama malaysia) ..smentara tunggu result SPM.. itu lah iman jarang update entry.. rindu nak blogwalking..iman akan blogwalking hujung minggu je.. in sha Allah.. doakan iman MUMTAZ!!

ok ..dengan kesempatan yang ada ni iman nak join satu segmen yang mudah..
jom



IG : liyanazulkiffli

jom kita join sama-sama..semarakkan lagi segmen ini ^_^
~Beautiful Of Iman~

3 comments:

Nazihah@Jiha said...

Alhamdulillah, Bittaufiq wannajah iman :)

BELLA LEE said...

Waalaikumussalam , terima kasih banyak2 sudi join :) Semoga awak org bertuah yang dipilih oleh generator random nanti :D

LYRA lilyrayme said...

Hi Ucing Singgah dalam segmen yang sama singgah Blog Ucing Juga ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia