"Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. ok iman nak join segmen yang mudah ni dri encik kidal


ok syaratnya korang kena jawab soalan ni..


     1- Kenapa dan sejak bila korang jadi blogger?
     2- Macam mana korang boleh dapat banyak idea untuk di update?
     3- Berapa lama masa yang korang ambik nak tulis satu entry?

jawapan:
1. iman berblog sebab iman suka tengok blog-blog sahabat2 yang lain.. cuci mata dan tambah ilmu..iman start berblog masa iman tingkatan 1 tahun 2011.. lama dah ^-^2.iman ada idea untuk update first sebab iman suka join GA dan segmen jadi itulah yg iman update..tapi kalau iman rajin lagi nak menaip iman akan kongsikan sedikit ilmu buat sahabat2 blogger..3.kejap je nak update satu entry untuk join GA atau segmen,,kadang2 GA lambat sikit je.. kalau iman nak update tentang ilmu selalu ambil masa 10 ke 20 minit paling singkat paling lama maybe sejam.. nak edit itulah inilah..^-^

ok ...setakat ini sahaja..harap jawapan iman memuaskan..

tag:   SYAKIRAH

~Beautiful Of Iman~

5 org bersuara!!:

syakirah jf. said...

thanks akak sebab sudi tag saya :')

JAMIL HASHIM said...

singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html

emalin mohd said...

Boleh la BW ke blog En Kidal untuk tahu lebih lanjut GA kali ini

Keladi Ubi said...

Semoga enjoy brblog...ya....salam prknln drp sy...sy juga join segmen ini

Keladi Ubi said...

Semoga enjoy brblog...ya....salam prknln drp sy...sy juga join segmen ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia