"Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. ok iman nak join segmen yang mudah ni dri encik kidal


ok syaratnya korang kena jawab soalan ni..


     1- Kenapa dan sejak bila korang jadi blogger?
     2- Macam mana korang boleh dapat banyak idea untuk di update?
     3- Berapa lama masa yang korang ambik nak tulis satu entry?

jawapan:
1. iman berblog sebab iman suka tengok blog-blog sahabat2 yang lain.. cuci mata dan tambah ilmu..iman start berblog masa iman tingkatan 1 tahun 2011.. lama dah ^-^2.iman ada idea untuk update first sebab iman suka join GA dan segmen jadi itulah yg iman update..tapi kalau iman rajin lagi nak menaip iman akan kongsikan sedikit ilmu buat sahabat2 blogger..3.kejap je nak update satu entry untuk join GA atau segmen,,kadang2 GA lambat sikit je.. kalau iman nak update tentang ilmu selalu ambil masa 10 ke 20 minit paling singkat paling lama maybe sejam.. nak edit itulah inilah..^-^

ok ...setakat ini sahaja..harap jawapan iman memuaskan..

tag:   SYAKIRAH

~Beautiful Of Iman~

5 comments:

syakirah jf. said...

thanks akak sebab sudi tag saya :')

JAMIL HASHIM said...

singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html

emalin mohd said...

Boleh la BW ke blog En Kidal untuk tahu lebih lanjut GA kali ini

Keladi Ubi said...

Semoga enjoy brblog...ya....salam prknln drp sy...sy juga join segmen ini

Keladi Ubi said...

Semoga enjoy brblog...ya....salam prknln drp sy...sy juga join segmen ini

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow us

Facebook

Popular Posts

Blog Archive

copyright by Beautiful Of Iman 2016. Powered by Blogger.

Bonjour & Welcome

Sahabat syurga

Blog Archive

ilmu hari ini

ilmu hari ini

Popular Posts

BTemplates.com

Blogroll

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © IN PROGRESS DECORATION | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com