Tahniah kepada semua peserta!!

Assalamualaikum..w.b.t
maaf kepada peserta blogger card liyana,liyana lambat update sikit entry!!
apa2 pon hari ini liyana nak bagi blogger card kepada peserta BLOGGER CARD dari Liyana..
 Terima kasih kepada semua yang join!!

ok..kalau nak tengok senarai peserta sini..


ok,ini adalah blogger card mereka:

1.
1.http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html:
link gambar: http://i.imgur.com/JT0tl.png

2.
2.http://www.aimisyahirah.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://imgur.com/wtroZ.png


3.
3.http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html
Link gambar: http://i.imgur.com/0F438.png


 4.
4.http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/nOkr6.png


5.
5.http://rahsiapoket.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link Gambar: http://i.imgur.com/dKY97.png


6.
6.http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/t8cG9.png



YANG LAIN ESOK(10/12/2012) IN SYA ALLAH JAM 4.00 PETANG LIYANA UPDATE LAIN,SEKARANG DAH TAK SEMPAT ,RAMAI YANG JOIN,(ALHAMDULILLAH)...SUDAH DEKAT TENGAH MALAM DAH NI !!!K LAH SELAMAT MALAM ^-^

7 comments:

ANa Ahmad said...

wah,,cantiknye... kreatif dan inovatif la kak kite ni buat...terima kasih ye kak.. ^___^

Shima Mazlan said...

thanx yunk .. kemas awk edit gmbr shima ..

Aimi Syahirah said...

Wow! Comel2x!! Tq darling.:)

ieka said...

terima kasih.. ^_^

Aimi Syahirah said...

Thanks again..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/cute-blogger-card-for-me-by-liyana.html

chot ok..! said...

Agaknya kalau nak tkr gambar sempat x??huhu

QasehnyaRania said...

cntik dan kratip.nak juga..
mcm mna erkk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia