Tahniah kepada semua peserta!!

Assalamualaikum..w.b.t
maaf kepada peserta blogger card liyana,liyana lambat update sikit entry!!
apa2 pon hari ini liyana nak bagi blogger card kepada peserta BLOGGER CARD dari Liyana..
 Terima kasih kepada semua yang join!!

ok..kalau nak tengok senarai peserta sini..


ok,ini adalah blogger card mereka:

1.
1.http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html:
link gambar: http://i.imgur.com/JT0tl.png

2.
2.http://www.aimisyahirah.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://imgur.com/wtroZ.png


3.
3.http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html
Link gambar: http://i.imgur.com/0F438.png


 4.
4.http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/nOkr6.png


5.
5.http://rahsiapoket.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link Gambar: http://i.imgur.com/dKY97.png


6.
6.http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/t8cG9.png



YANG LAIN ESOK(10/12/2012) IN SYA ALLAH JAM 4.00 PETANG LIYANA UPDATE LAIN,SEKARANG DAH TAK SEMPAT ,RAMAI YANG JOIN,(ALHAMDULILLAH)...SUDAH DEKAT TENGAH MALAM DAH NI !!!K LAH SELAMAT MALAM ^-^

7 comments:

ANa Ahmad said...

wah,,cantiknye... kreatif dan inovatif la kak kite ni buat...terima kasih ye kak.. ^___^

Shima Mazlan said...

thanx yunk .. kemas awk edit gmbr shima ..

Aimi Syahirah said...

Wow! Comel2x!! Tq darling.:)

ieka said...

terima kasih.. ^_^

Aimi Syahirah said...

Thanks again..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/cute-blogger-card-for-me-by-liyana.html

chot ok..! said...

Agaknya kalau nak tkr gambar sempat x??huhu

QasehnyaRania said...

cntik dan kratip.nak juga..
mcm mna erkk?

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow us

Facebook

Popular Posts

copyright by Beautiful Of Iman 2016. Powered by Blogger.

Bonjour & Welcome

Sahabat syurga

Blog Archive

ilmu hari ini

ilmu hari ini

Popular Posts

BTemplates.com

Blogroll

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © IN PROGRESS DECORATION | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com