Tahniah kepada semua peserta! (update)


U.P.D.A.T.E.D

*bolehlah letak di sidebar

Assalamualaikum..w.b.t
maaf kepada peserta blogger card liyana,liyana lambat update sikit entry!!
apa2 pon hari ini liyana nak bagi blogger card kepada peserta BLOGGER CARD dari Liyana..
 Terima kasih kepada semua yang join!!

ok..kalau nak tengok senarai peserta sini..


ok,ini adalah blogger card mereka:

1.
1.http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html:
link gambar: http://i.imgur.com/JT0tl.png

2.

2.http://www.aimisyahirah.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://imgur.com/wtroZ.png


3.
3.http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html
Link gambar: http://i.imgur.com/0F438.png


 4.

4.http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/nOkr6.png


5.
5.http://rahsiapoket.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link Gambar: http://i.imgur.com/dKY97.png


6.
6.http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar: http://i.imgur.com/t8cG9.png


7.
7.http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/Lc2cX.png

8.
8.http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link Gambar : http://i.imgur.com/OpxMv.png


9.
9.http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/RPbm4.png



10.
10.http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/DBHQI.png


11.
11.http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/VW62J.png



12.
12.http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/RW6iw.png


13.
13.http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/KdVNr.png


14.
14.http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/RNpC8.png


15.
15.http://mizsyadalalola.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/n5pDB.png


16.
16.http://hudarazida85.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/hGtAA.png


17.
17.http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/12/segmensiapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/d32QE.png


18.
18.http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/JJpFF.png


19.
19.http://chot91.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/Gqs2H.png


20.
20.http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html
Link gambar : http://i.imgur.com/FgDCD.png

harap semua penerima blogger card dari liyana suka! In sya Allah
Sekian terima kasih..
wsalam
~blogger muda~

16 org bersuara!!:

Aimie Mimot said...

Wahhh ! Terima Kasih ! Saya suka sangat :)

liyana syafiqah said...

sama2..

Kasihku Abadi said...

Tq Liyana..cantik²

Kasihku Abadi said...

http://hudarazida85.blogspot.com/2012/12/blogger-card.html
Baca sini yer

erin jo said...

Thanks..lawa gila pasni bolela ajar hehe..

amy syahiera said...

winkwink , terima kasih yana . comel !

chot ok..! said...

yuhuuu..hee..thank dear..:) love it. !! <3

Chien si puteri said...

saya dah letak blogger card di sidebar blog saya...
jom kunjung blog saya...

Chien si puteri said...

saya dah letak blogger card di sidebar blog saya...
jom kunjung blog saya...

chot ok..! said...

sya suka n sya hargai..TAPI..... dekat kad blogger chot tu ada
"WWW.chot91.blogspot.com" .. blog chot tak de "WWW" ..blog chot "chot91.blogspot.com" hee :)

ANa Ahmad said...

tq sis,,, ^__________________^

nice card bloger ni tapi kan tapi kan... url tu silap,, www.amad-jalanan.blogspot.com tu bukan. ini yang betul http://amad-jalanan.blogspot.com

cmne nak tukar tu??

liyana syafiqah said...

liyana edit lain...k2

husnamujahidah said...

Salam...
tapi, url tu takdk WWW.ini yang betul~~>http://husnamujahidah.blogspot.com... tukarkan boleh? (^_^)

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/12/shank-u.html

Bella D'secret said...

thanks darling bg blogger card kat akak. cantik sgt . akak suka sgtt :)

priyadarshini said...

Cantiklah saya suka, tapi yang Url blog saya ialah http bukan www..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum dik, akak suka sangat! dapat warna fav pulak tu. terima kasih banyak2 ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia