Nak Balik Asrama dah!!


Assalamualaikum...
liyana sedih sangat sebab 2011 sudah meninggalkan kita...banyak kenangan-kenangan yang manis dan tak dapat dilupakan...rindunya...:-(
tapi semua tu dah lepas tak boleh di patah balik...

(kesian tengok muaka kucing ni sedih sama macam Liyana)


sedih menyelubungi hatiku..perasaan tak nak balik asrama lagi pun ada...tapi apakan daya...Liyana mesti rindukan blog Liyana nanti...insyaAllah nanti setiap kali Liyana balik asrama Liyana akan berblogging...^-^
Liyana mungkin bali dari asrama 2 minggu sekali...sedihnya...warrrrrkkkk....
tak nak balik asrama lagi...kepada semua follower Liyana ,Liyana ucapkan bebanyak terima kasih sebab banyak menyokong Liyana.....kepada follower yang lain janga lupa tau untuk follow Liyana jugak...kalau korang follow Liyana nanti Liyana akan follow korang balik...jangan lupa tinggal jejak korang di talk-talk tau....tulis nama dan link blog korang sekali....azam Liyana tahun baru ini nak jadi pelajar cemerlang insyaAllah...Liyana mesti akan rindu segala giveaway-giveaway, contest-contest dan segmen-segmen....rindunya .....

ok lah sampai disini sahaja coretan Liyana....maaf kalau ada terkasar bahasa...terlanjur kata...kepada semua para blogger teruskan usaha yer!!

yang baik itu datang dari Allah,yang buruk itu datang dari Liyana sendiri...
sekian,
Assalamualaikum..w.b.t

>blogger muda<

0 org bersuara!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia