"1ST MEGAGIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA"


Assalamualaikum..
^-^ senyum...hehe
Liyana join giveaway by alyaayep dan nana...

ni banner:
ha!! ni lah banner untuk GA ni cute kan!!

hadiah untuk giveaway ni banyak sangat dan berbaloi-baloi..
jom kita terjah apa hadiah-hadiahnya..^-^

syarat-syarat:

1. mesti follow blog Mai dan Alyaayep
2. like fanpage Alyaayep dan Mai
3. pemenang akan dipilih berdasarkan random.org,lens sahaja MEREKA akan pilih.

sponsor utama mereka:



hurm...menarik kan!!

Berminat Untuk Menyertai??

1. buat entry bertajuk "1ST MEGAGIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA".
2. letakkan banner giveaway di entry korang.Letak syarat-syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info.
3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan , sebab ada hadiah untuk top referral.
4. LIKE fanpage blog mereka
5. pastikan korang ikut semua syarat-syarat di atas.
6. TAG 3 orang rakan anda..^-^

Hadiah Yang Amat Amat Menarik Hati Para Blogger:

 Editfully by Mai Mnbma 
 Editfully by Wany Iglesias  
 Editfully by Aina Hanani 
 Editfully by Nurul Syazwana 
 Header by Nurul Syazwana
 Header by Aina Hanani
 Header by Zata Zaini

Barang-Barang:

♥ Pashmina (6 pemenang)
5 pair lens bersama case (5 pemenang akan di pilih)
Sejadah travel (2 pemenang)
Pashmina pelangi (2 pemenang)
Gelang vintage (1 pemenang)
Lens (1 pemenang)
One unit wallet for men/lady (1 pemenang)
♥ Rantai Moustache ( 1 pemenang )
 Tudung Bawal ( 1 pemenang )
 RM10 cash voucher ( 1 pemenang - nanti dapat discount RM10 )
1 pairs lens with case ( 1 pemenang )

Senarai Sponsor / blogshop (wajib like/add):



saya nak tag SEMUA BLOGGER yang melawat entry saya ini...jom kita terjah dan join ramai...^-^

>blogger muda<






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia