Jom join SEGMEN by liyana


Assalamualaikum...
ini adalah kali PERTAMA liyana buat segmen.....harap mendapat sambutan yang menggalakkan...

ni banner untuk segmen ini..

besarkan banner ni...ok kalau nak join 
meh sini!!

Syarat-syarat:
  • buat entry bertajuk "SEGMEN:BLOGLIST HEBAT LIYANA"
  • letak banner segmen ini di bahagian atas.. 
  • FOLLOW  blog ini(tiada paksaan)
  • diakhir entry nyatakan anda bloglist diketegori yang mana:
 -cool 
-sweet
  -cute
-ranggi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      -muslimah                                                                            
-smart  
last sekali link kan entry anda di ruangan komen     


insyaAllah dapat tambahkan follower


TARIKH TUTUP 11 FEBUARY 2012          


jom sertai ramai                                                          

' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH '


Assalamualaikum....
hari ini Liyana join 1 segmen!!!


comelkan banner!!!
nak join juga??tekan sini-->farah izzati

nama :Nurul Liyana Syafiqah
umur  :14 Tahun
tarikh lahir :28/07/1998
brpe lama berblog: 2 tahun 3 bulan 1 hari ^-^
harapan saya: ingin berjaya di dunia blogger!!!
 dah siap!!!jon join sama2...^-^

"Nelly The Strange sudah buka bloglist baru untuk saya !"


Assalamualaikum...
hari ini liyana sertai Bloglist Nelly the strange!!


comelkan bannernya!!!
nak joi juga??tekan sini-->Nelly

dengan ini Liyana ::TAG::

ok...TERIMA KASIH.....^-^


cuti sekolah!!


Assalamualaikum...semua...seronoknya cuti!!!
liyana cuti selama seminggu....hurmmmm best....
tapi 29/1/2012 ni kena balik asrama balik...
x pa lah....masa ni la liyana nak aktifkan balik blog liyana ni...insyaAllah...

rasanya tak terlambat lagi kot untuk ucapkan TAHNIAH!! kepada LYSSA FAIZUREEN..
nak tau sebab apa tahniah???jom baca ni..lyssa

menarikkan...ok jom!!!sekarang ni liyana nak cari segmen2 yang menarik dan nak join...
ok Asslamualaikum...

>blogger muda<

Nak Balik Asrama dah!!


Assalamualaikum...
liyana sedih sangat sebab 2011 sudah meninggalkan kita...banyak kenangan-kenangan yang manis dan tak dapat dilupakan...rindunya...:-(
tapi semua tu dah lepas tak boleh di patah balik...

(kesian tengok muaka kucing ni sedih sama macam Liyana)


sedih menyelubungi hatiku..perasaan tak nak balik asrama lagi pun ada...tapi apakan daya...Liyana mesti rindukan blog Liyana nanti...insyaAllah nanti setiap kali Liyana balik asrama Liyana akan berblogging...^-^
Liyana mungkin bali dari asrama 2 minggu sekali...sedihnya...warrrrrkkkk....
tak nak balik asrama lagi...kepada semua follower Liyana ,Liyana ucapkan bebanyak terima kasih sebab banyak menyokong Liyana.....kepada follower yang lain janga lupa tau untuk follow Liyana jugak...kalau korang follow Liyana nanti Liyana akan follow korang balik...jangan lupa tinggal jejak korang di talk-talk tau....tulis nama dan link blog korang sekali....azam Liyana tahun baru ini nak jadi pelajar cemerlang insyaAllah...Liyana mesti akan rindu segala giveaway-giveaway, contest-contest dan segmen-segmen....rindunya .....

ok lah sampai disini sahaja coretan Liyana....maaf kalau ada terkasar bahasa...terlanjur kata...kepada semua para blogger teruskan usaha yer!!

yang baik itu datang dari Allah,yang buruk itu datang dari Liyana sendiri...
sekian,
Assalamualaikum..w.b.t

>blogger muda<

"1ST MEGAGIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA"


Assalamualaikum..
^-^ senyum...hehe
Liyana join giveaway by alyaayep dan nana...

ni banner:
ha!! ni lah banner untuk GA ni cute kan!!

hadiah untuk giveaway ni banyak sangat dan berbaloi-baloi..
jom kita terjah apa hadiah-hadiahnya..^-^

syarat-syarat:

1. mesti follow blog Mai dan Alyaayep
2. like fanpage Alyaayep dan Mai
3. pemenang akan dipilih berdasarkan random.org,lens sahaja MEREKA akan pilih.

sponsor utama mereka:



hurm...menarik kan!!

Berminat Untuk Menyertai??

1. buat entry bertajuk "1ST MEGAGIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA".
2. letakkan banner giveaway di entry korang.Letak syarat-syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info.
3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan , sebab ada hadiah untuk top referral.
4. LIKE fanpage blog mereka
5. pastikan korang ikut semua syarat-syarat di atas.
6. TAG 3 orang rakan anda..^-^

Hadiah Yang Amat Amat Menarik Hati Para Blogger:

 Editfully by Mai Mnbma 
 Editfully by Wany Iglesias  
 Editfully by Aina Hanani 
 Editfully by Nurul Syazwana 
 Header by Nurul Syazwana
 Header by Aina Hanani
 Header by Zata Zaini

Barang-Barang:

♥ Pashmina (6 pemenang)
5 pair lens bersama case (5 pemenang akan di pilih)
Sejadah travel (2 pemenang)
Pashmina pelangi (2 pemenang)
Gelang vintage (1 pemenang)
Lens (1 pemenang)
One unit wallet for men/lady (1 pemenang)
♥ Rantai Moustache ( 1 pemenang )
 Tudung Bawal ( 1 pemenang )
 RM10 cash voucher ( 1 pemenang - nanti dapat discount RM10 )
1 pairs lens with case ( 1 pemenang )

Senarai Sponsor / blogshop (wajib like/add):



saya nak tag SEMUA BLOGGER yang melawat entry saya ini...jom kita terjah dan join ramai...^-^

>blogger muda<






' GIVEAWAY BY ONIE'


Assalamualaikum..w.b.t
hari ini Liyana join satu giveaway by onie..^-^
ni banner nya..


hehe comel kan banner??
ok 
ni yang kena/wajib like kalau nak joi  giveaway ni....

>blogger muda<



"Segmen cik yuyue : follower bawah 1000


Assalamualaikum..
apa khabar??sihat??

hari ini liyana join segmen dari cik yuyu...liyana teringin nak follower blog liyana beribu-ribu tapi apa kan daya....^-^..insyaAllah sekarang Liyana sedang mencuba untuk upkan follower insyaAllah tapi 2/1/2012 ni Liyana kena balik asrama dah...hurmmm...tak apa lah...

tengok ni follower liyana baru ada banyak ni...^-^

ha tengok tak??sikit ja kan follower liyana..66 orang sahaja...hehe seratus pun tak sampai..

nak join juga??
teksn sini-->cik yuyue

k lah sampai di sini sahaja...

>blogger muda<



SEGMEN : FOLLOWER AWAL TAHUN 2012 by Putwaa

Assalamualaikum...
kejap je dah masuk tahun baru...hurmm...

ha!!today i was join 1 segmen by putwaa..(hehe ^-^ speaking pulak)
ok nak tengok banner tak??


ha!!ni la bannernya...
nak join juga??ok tekan sini-->putwaa

hari ini segmen ni la yang liyana join...kejap lagi tak tau nak terjah segmen yang mana pula...hehe ^-^

>blogger muda<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia