Result SPM 2015!!


Assalamualaikum.. w.b.t..dari iman/liyana
sahabat-sahabat..liyana a.k.a iman sebenarnya takut sangat..siapa tak takut Result SPM akan keluar tak lama lagi..
Iman SPM candidate tahun lepas..iman Sekolah di SMKA Sheikh Abdullah Fahim, pulau pinang..
banyak yang iman belajar dengan kawan-kawan..sahabat-sahabat..Allahu.. rindu sangat mereka..

3 Mac 2016 ni iman kena sekali lagi jejakkan kaki di bumi barakah SMKA Sheikh Abdullah Fahim.. atau nama dahulnya SMKA Nibong Tebal.. hati ni hanya Allah yang tahu.. betapa risau .. Iman mungkin boleh redha dengan result iman.. tapi?? orang sekeliling mesti akan tanya result iman.. Ya Allah berikanlah aku kejayaan yang cemerlang.. iman ambil 11 subjek.. dan semestinya iman nak 11A+..Amin ya raabb..


iman harap result iman macam result yang kat atas ni..Amin.. 
sahabat-sahabat blogger yang amat iman sayangi..buat kali ini iman mohon jasa baik sahabat.. jika tak keberakatan doakan Nurul Liyana Syafiqah Bt Zulkiffli  mendapat 11A+ dlam SPM.. Amin.. 
terima kasih sahabat~
semoga sahabat-sahabat yang mendoakan beroleh barakah dan rahmat- Nya.Amin..

#thinkpositivetoALLAH
#Alhamdulillah
#SYUKUR
~Beautiful Of Iman~

Alhamdlillah , Thanks Cik Mezquita Lifestyle!!


Assalamualaikum w.b.t
haip2 semua..alhamdulillah lamanya iman tak update blog..sibuk sikit sekarang ni iman dah mula belajar..^_^

ok now!! tadi sedang asyik iman belek-belek fon tiba-tiba..hon..hon!! kat luar rumah..rupa-rupanya postman datang.. pos laju^_^

iman dapat shawl dari CIK MEZQUITA.. sebab iman tersenarai sebagai pemenang GA by Cik Mezquita..
thanks a lot.. i like it very much..Alhamdulillah..


ni dia..^_^.. shawl labuh..iman suka..
semoga Cik mezquita dimurahkan rezeki..

jom korang follow blog CIK MEZQUITA ..

#SYUKUR
~Beautiful Of Iman~

#First Giveaway by Shazhoniee


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. ^_^ rindunya.. tak sempat nak update apa-apa entry ..yang iman sempat hanya join GA dan segmen sahaja..tk apa asalkan kita dapat eratkan sillaturrahim..^_^

klik banner untuk join!!

Terma & Syarat:
  • Follow Instagram Shaz (comment and i'll followback hihi)
  • Tag kengkawan anda
  • Buat Post Update bertajuk "#First Giveaway by Shazhoniee" dan backlink banner tangkap muat kat atas tuh. *HAHAHAHA hestek jangan kecam banner saya kiukiu
  • Bagi link entry anda diruang comment (yang 'comment' shja akan saya sahkan sbg peserta)

tag : Rrai , sabrina
iman dah ikut semua syarat ^_^



"Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. iman join GA dari Farahdeena... ok jom..

CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN

salam and hye people :),

. This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semperna birthday blogger
 farahdeena pada 9 february ni. So, nak cari 5 orang blogger yang bertuah untuk memenangi HADIAH MISTERI. 

Tapi kalau ramai yang join mungkin  jumlah yang bertuah akan berubah. hehe. 


Untuk join Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISAL ini. mudah ja syarat dia :)

Emoticon 1.  buat entry bertajuk "Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL" 


Emoticon 3.follow ig farahdeenafisal

Emoticon 4.follow ig Farahdeena Shopholic


Tmat pada 19 february 2016, jom join ramai-ramai 
SmileySmileySmileySmiley

~Beautiful Of Iman~

"First Giveaway by KasihkuAmani"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. iman nak join satu lagi GA mudah..

jom

nak join?? klik banner

ok iman menyeru korang jom join GA ni.. last 10 febuari.. sempat lagi ni^_^

~Beautiful Of Iman~

" Segmen Blogwalking | Cik Nurul "


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulilah.. kali ni iman nak join satu segmen.. iman nak join bloglist CIK NURUL..

ok jom


korang nak join?? klik banner ok..
sambil kita join boleh jalan-jalan blogwalking sekali...^_^

iman dah..korang??
~Beautiful Of Iman~

'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. sekarang jam 12.30 pagi ^_^..iman masih menaip.. rindu nak join GA..ye idok!!
ok jom


kalau nak join klik banner
ni dia GA ni.. SUGARSCARF tuuuuu.. sapa tak nak??
iman pon nak...

ok syarat-syaratnya:
SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :

 

4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy banner diatas & back link pada entry ini

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Lastly, tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini



HADIAH UTAMA

Sugarscarf Lana Basic Premium Shawl - Lana Ash Pink
Hope By Sugarscarf - Hope Kate Ribbon Red



SAGUHATI
Skin Care Product 

Bagi berlaku adil, Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw

Wish u all the best!

ok done all step!
~Beautiful Of Iman~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia