Jom Blogwalking dengan Bloglist by beautiful Of Iman


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah iman dah update untuk senarai blogger yang sertai Segmen Iman.. dalam pukul 12.30 malam semalam..^_^.. ok hari ni iman nak update..semalam mesti korang tak sempat nak tengok entry iman yang bloglist tu kan!!


nampak tak floating button kat sebelah kiri tu.. yang ni


ok iman akan letak kan blog iman untuk di blogwalking oleh mana-mana blogger selama 4 bulan dari bulan Januari sampai bulan April.. ok..

jom kita blogwalking sama-sama^_^
terima kasih blogger yang join!
~Beautiful Of Iman~


3 org bersuara!!:

PeRdU cINta said...

Support...nanti kak PC pergi ziarah juga ya...

EYJA MASLIZA said...

tazabar nak berjalan jalan. heheh thanks iman!

Nur Najah said...

happy blogwalking, semua ! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia