"Pencarian Blog Terkemas 2015!"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah, hari ni saya nak join satu lagi segmen BLOG TERKEMAS...fuh!! blog saya tak da lah kemas mana pon ,tak pa sama2 kita join ,,,mana la tau ada rezeki ^-^


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!



tag: Al-mubarak , dan semua follower saya..

18 org bersuara!!:

wan zaleha said...

Good luck :)

Singgah dari segmen yang sama ")


http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Amanda Suria said...

All the best..

http://suriaamanda.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ros nordin said...

singgah sini. goodluck ye :)

sayaiday mohd nor said...

All the best taw :)

Jemput join blogger contest di blog iday ye :) Hadiah berupa AirAsia Big Points and Cash sehingga RM600 : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

Muhammad Khudri said...

singah dari segmeny yang sama
http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ombak bergigi said...

Terima kasih join ;)

Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

Astrallusion Arc said...

Nice..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

Syahidah Fadilah said...

Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

Mera Hussain said...

Hye... singgah dari segmen yg sama.. semoga berjaya ye... 😊

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Sabrina SA said...

good luck :)
http://sebabakusabrina.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Cik Yanie said...

goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html :)

Amirah Azman said...

follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

Izyan Yan Cinnamon said...

Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

saya datang dari kontest yang sama..

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

officialsyiqin said...

Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Nazihah@Jiha said...

All the best :)

http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015_7.html

Una Lily said...

good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia