“Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com”


Assalamualaikum w.b.t., fuh2... (pi jauh2 habuk)
dah lama sangat ni tak update entry baru untuk blog...  k sebagai permulaannya  Liyana nak join satu entry yang istimewa yang mana liyana join satu GA by syuhada baharudin.. jom best2 hadiah dia..


Syarat :
1. Buat entri bebas bertajuk “Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com”
2. Copy banner di atas dan link kan ke entri ini.
3. Follow Google+ ( ada di side bar blog ini )
4. Like Page
5. Follow Twitter
6. Follow Instagram
7. Sila tinggalkan link entri anda di ruangan komen di SINI.
8. Bagi yang tiada Twitter atau Instagram pun boleh join ye.
K,selamat join..wsalam 
~blogger muda~

2 comments:

iman syamilah said...

Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

shalimar yusof said...

[347] nak ucp smoga bertuah !!..:)

http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow us

Facebook

Popular Posts

copyright by Beautiful Of Iman 2016. Powered by Blogger.

Bonjour & Welcome

Sahabat syurga

ilmu hari ini

ilmu hari ini

Popular Posts

BTemplates.com

Blogroll

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © IN PROGRESS DECORATION | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com