“Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com”


Assalamualaikum w.b.t., fuh2... (pi jauh2 habuk)
dah lama sangat ni tak update entry baru untuk blog...  k sebagai permulaannya  Liyana nak join satu entry yang istimewa yang mana liyana join satu GA by syuhada baharudin.. jom best2 hadiah dia..


Syarat :
1. Buat entri bebas bertajuk “Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com”
2. Copy banner di atas dan link kan ke entri ini.
3. Follow Google+ ( ada di side bar blog ini )
4. Like Page
5. Follow Twitter
6. Follow Instagram
7. Sila tinggalkan link entri anda di ruangan komen di SINI.
8. Bagi yang tiada Twitter atau Instagram pun boleh join ye.
K,selamat join..wsalam 
~blogger muda~

2 org bersuara!!:

iman syamilah said...

Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

shalimar yusof said...

[347] nak ucp smoga bertuah !!..:)

http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia