"Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah sudah sekian lama Liyana menyepi ^-^ hari ini baru Liyana ada peluan untuk updatekan entry Liyana yang dah berkurun tak di update ni...
rasa rindu pada semua rakan2 Blogger...

baiklah hari ini liyana dengan sukacitanya nak join Giveaway dari Red Delima..
 ni banner untuk GA ini:

banner pon dah dah cantik hadiah nya pun cantik juga...
kalau korang nak join juga boleh ikut step DISINI.


SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."


banyak hadiah yang menarik..rugi kalau tak join!!
insya Allah kalau ada rezeki kita boleh menang..

baiklah,sampai disini sahaja coretan untukentry liyana kali ini
Wsalam
~Blogger Muda~




2 org bersuara!!:

iu-hazirah said...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/10/gempak-giveaway-red-delima-di.html

Nadya Bubble said...

Meh join Contest SEO Eridy. Hadiah wang tunai berjumlah RM500 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia