Siapa nak blogger card by Liyana...


Assalamalaikum..w.b.t
Ha!!ingat tak liyana ada post dah haritu pasal segmen ni tapi liyana delete post sebab liyana takut tak ada yang nak join...tapi tiba2 ada seorang blogger ni cik misya


ok disebab kan itu liyana Repost balik ...


SEGMEN SIAPA NAK BLOGGER CARD??
Siapa nak blogger card??

jom korang nak join??
segmen ni akan ditutup bila sudah cukup 30 orang yang join!!
segmen ini akan ditutup pada 7/12/2012 jam 11.59 malam..


Syarat-Syarat:



1.Follow blog Liyana(sunat)*untuk sebarang makluman
2.buat entry bertajuk "Siapa nak blogger card by Liyana"
3.letak banner yang kat atas ni di entry korang tu.
4.Linkka entry korang di ruangan komen.
5.upload gambar yang korang nak letak di blogger card..
6.tuliskan warna yang koranag nak..
5.ITU SAHAJA 


*nanti korang boleh letak blogger card ni di sidebar korang!!

Liyana Harap mendapat sambutan..kalau mendapat sambutan liyana akan tambahkan lagi bilangan orang yang boleh join!!




28 comments:

Shafiqah Azman said...

IEKA JOIN..

http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html
^_^

Aimi Syahirah said...

Thanks darling. I join tau!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Bella D'secret said...

salam n mowning . join segmen http://belladsecret.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. sheila nak join boleh?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum..
sheila joined ye..

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Shima Mazlan said...

shima join .. meh la jln2 kt blog shima .. jgn lupe follow balik yer ..

http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

_minispy said...

saya pun nak join :D http://rahsiapoket.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Maria Menado~ said...

Liyana.. saya joined dan saya follow awak.

Salam perkenalan.. nak card chumel chumel deh.. ngee~ =)

http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

priyadarshini said...

Saya join.. Harap dapat blogger card yg comel..

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

DIARI FARISHA said...

salam..farisha join ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

nasriz fardisza said...

join...


http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

husnamujahidah said...

unnie join! =')

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Aimie Mimot said...

Joined :)

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

ANa Ahmad said...

AA join ni sis hehe ^_^

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Chien si puteri said...

saya join...

>>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

chot ok..! said...

join..:

http://chot91.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

amy syahiera said...

amy join :)

http://chocolatefeatvanilla.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

erin jo said...

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

ANa Ahmad said...

ok sama2 owner blog hehe..

thank ye..

ni untuk awak
http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/alhamdulillah-200-sudahh.html

Aida Shafi said...

Saya join!
http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/12/segmensiapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

zainatul syuhada said...

salam..-->>zai nak join:
->http://mizsyadalalola.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

Kasihku Abadi said...

dah join

http://hudarazida85.blogspot.com/2012/12/siapa-nak-blogger-card-by-liyana.html

❤~Emma Abduh~❤ said...

comell..pa2 pun slamat bersegmen dear.. ! :)

Maria Menado~ said...

dah dapat.. dah buat entry pun.. thanks dear.. =)

Nasuha said...

segmen ni menarik..selamat bersegmen semua :)

QasehnyaRania said...

salam..nak juga blogger kad.
buat la lagi :D
boleh?

QasehnyaRania said...

salam..nak juga blogger kad.
buat la lagi :D
boleh?

eymasu said...

saya nak blogger card..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia