Segmen:Jom Upkan Follower Bersama Deyawanny


Assalamualaikum..
Liyana join Segmen lagi..^-^


Ha nampak tak Banner tu???warna ungu....cantik sangat ...ini banner untuk segmen ini...
kalau nak join tekan banner tu...:-)

Apa yang best dengan blog saya???
hurmmm....tak pasti....
ok,ok...yang best nya tentang blog ini...tak sama macam blog yang lain sebab blog ini simple sangat.....
Liyana suka tema PINK sebab warna pink (merah jambu)
Blog ni berbeza dengan blog lain kerana header,widget dan lain sangat-sangat lah simple....
Apa-apa pun yang paling best adalah nampak tak tajuk sidebar Liyana??comelkan..(tiba-tiba perasan ^-^)
ok itu sahaja....

>blogger muda<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia