" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "




hye..kawan2...
apa khabar?
hari ini saya ada join satu segmen
dari kak lyssa faizureen......

♥pertama sekali....saya memang suka dalam bidang blogger.....
mula2 saya belajar blog semua dari kak lyssa faizureen....

♥saya teruja bila tengok blog kak lyssa faizureen sebab dia ada banyak tutorial....
terima kasih banyak2 kak lyssa...

♥pendapat saya tentang blog kak lyssa....saya rasa blog kak lyssa memang best...tidak boleh dinafikan lagi....saya suka background kak lyssa warnanya lembut je....haha

♥akhir sekali....semoga kak lyssa berjaya dalam semua aspek terutamanya dalam bidang bolgger....
"SELAMAT MAJU JAYA KEPADA SEMUA PEMILIK BLOG"


terima kasih yer kerana sudi membaca entry saya.......
~saya masih muda dalam dunia blogger~ >liyana<

14 org bersuara!!:

Mazelina is Neyna said...

hye , saia dtg dari segmen yang sama :)

happy blogging yer :)

FOLLOW mine too

http://neynaproperty.blogspot.com

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

murni said...

HYE ,, dtg dr segmen yg sama :D
hppy blogger :D
muni da follow awak XD
jom singgah

http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Cik Rose Cute said...

datang dari segmen yg sama
sudah follow
nice blog

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Lyssa Faizureen said...

Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u..4low me bck ya..

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

peace yawwwwww (^_^)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Gadis mutiara_Solehah said...

mendarat di sini=) http://saranghaesolehah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia