" CONTEST: Kenali Rasulullah S.A.W by Farisya & Qienah "


Assalamualaikum...sempena hampir-hampir dengan hari kelahiran nabi muhammad (maulidur rasul)ini Liyana ada join 1 contest kenali Rasullah S.A.W....


nak join klik banner..
betapa indahnya hidup ini kalau kita semua sempat melihat wajah rasulAllah....

ini soalannya:


jawapan liyana untuk soalan:
1)B.12 Rabiul awal tahun gajah
2)C.Halimatus Saadiah
3)B.abwa`
4)A.2 tahun

Alhamdulillah...jom kita join ramai..
ok wsalam

Contest : Karakter Pilihanku?

Assalamualaikum..



hurmmm...cantikkan banner ni...cute sangat tu yak tengok lagi blog empunya banner ni..,

 KARTUN PILIHAN LIYANA:

  

comel tak???ni la kartun pilihan Liyana....

sebab liyana suka kartun ni:
Liyana suka kartun ni sebab pakaian serta komiknya semua mengisarkan tentang hidup seorang muslimah...pakaiannya boleh menjadi contoh kepada wanita2 muslim...akhlak yang tinggi juga melambangkan sebagai seorang wanita islam..

sekian....nak join klik benner..
ok wsalam..

Contest teka dan menang by miera & nabila


Assalamualaiku...
apa khabar??

ok sudah menjadi lumrah...kalau korang nampak benner je mesti liyana ada join sesuatu...kan!!!
hari ini Liyana join 1 contest dari kak nabila medan dan miera..
di orang suruh teka berapa bilangan bintang yang ada dalam kedua-dua bekas ni...


agak-agak berapa la kan!!!
Liyana rasa ada 85 BIJI BINTANG JIKA DITAMBAHKAN KEDUA-DUA BEKAS...
^-^
sekian..nak jon tekan banner contest ni...
ok wsalam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia